Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Цифрова благодійність: Як швидко та зручно переказати криптовалюту на допомогу онкохворим дітям

Зробити благодійний внесок у криптовалюті на допомогу підопічним благодійного фонду «Таблеточки» відтепер стало ще зручніше за допомогою сервісу Whitepay.

Благодійний фонд «Таблеточки» одним з перших почав приймати благодійні внески у криптовалюті. За два роки з часу першого такого внеску на користь дітей було отримано більше 20 біткоїнів. Відтепер підтримати дітей внеском у криптовалюті можна ще швидше та зручніше завдяки підтримці криптопроцесингової платформи Whitepay, яка входить до екосистеми WhiteBIT.

Сервіс криптовалютного процесингу Whitepay — одна із частин біржі WhiteBIT, яка також має ряд готових криптовалютних рішень для підприємців.

«Ми раді залучати криптовалютне комм’юніті до допомоги дітям і вважаємо почесним  метчити можливості криптоентузіастів з тими категоріями населення, яким необхідна серйозна підтримка», – коментує СЕО Whitepay Гліб Удовиченко.

Також Whitepay забезпечить аудит і проведення платежів і клієнтську підтримку. Зараз для того, щоб перерахувати допомогу приймаються всі криптовалюти, які доступні на біржі WhiteBIT. Перелік доступних для донату криптовалют буде поступово розширюватися.

«Благодійні внески у криптовалюті – це практика міжнародних фондів, яку ми імплементуємо в “Таблеточках”. Сьогодні криптовалюти та NFT-токени вже активно та ефективно допомагають нашим воїнам на фронті давати відсіч окупанту. Тепер вони допоможуть на ще одному фронті, де діти ведуть запеклий бій із раком. Я часто чую, що світ “крипти” відірваний від реального та існує десь паралельно, мовляв,  “хліб за біткоїн не купиш”. Хліб може й ні, але ліки для онкохворих дітей – тапер так», – ділиться виконавчий директор фонду «Таблеточки» В’ячеслав Биков.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ