Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Луцьку створили спеціальну службу для відлову "зайців" у громадському транспорті

У Луцьку затвердили порядок контролю оплати за проїзд у громадському транспорті. Відтепер цим займатиметься служба контролю, яка працюватиме щоденно.

Про це розповів начальник відділу транспорту Віктор Главічка, - інформує власкор Гал-інфо.

За словами Главічки, після приєднання до Луцька нових населених пунктів вже назріло питання унормування контролю за оплатою проїзду у громадському транспорті.

Відтепер цим займатиметься служба контролю, до якої увійдуть представники перевізника. Окрім того, планується також залучення представників міськради, поліції та Оператора електронних систем міста.

«Служба контролю працюватиме щоденно», - запевнив Віктор Главічка.

Довідково:

За повідомленням управління інформаційної роботи муніципалітету, служба контролю перевірятиме наявність електронних квитків та оплати проїзду пасажирами. У випадку відсутності у пасажира дійсного електронного квитка, а також факту здійснення реєстрації оплати проїзду у цьому транспортному засобі під час поточної поїздки, пасажир вважається таким, який здійснив безквитковий проїзд. У цьому випадку йому пропонується оплатити вартість проїзду та вноситься постанова про накладання адміністративного стягнення по справі про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 135 Кодексу України про адміністративні порушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ