Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львівській області відбудеться проєкт "РАЗОМ"

Проєкт "РАЗОМ" в рамках обласної програми "Молодь Львівщини" відбудеться 7-8 вересня. Про це повідомляє Управління молоді та спорту Львівської ОДА.
Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Дводенна мандрівка Львівщиною з елементами ігрових змагань та навчання для ветеранів з травмами, в тому числі з високими ампутаціями, разом зі студентською молоддю, яка в майбутньому стане реабілітологами, педагогами та абілітологами. Це захід, який об'єднає різні покоління та групи, створюючи справжнє суспільство. Проєкт має назву "РАЗОМ", що ідеально відображає його суть.

Кількість учасників вже сформована, але ми готові запросити ще більше ветеранів за наш кошт, особливо тих, хто вважає, що їхній світ обмежується лише вікном. Якщо це про вас, або когось, кого ви знаєте, будь ласка, зателефонуйте за номером 0979185132.

Проєкт реалізується за підтримки Управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації в рамках конкурсу проєктів для інститутів громадянського суспільства програми "Молодь Львівщини".

“Мандрівка Львівщиною “Разом” інтегрований в нашу “Лігу Нескорених”. Це проєкт спортивних можливостей, який реалізовує управління молоді та спорту. Такі заходи не лише дають можливість перевести подих та мати активний відпочинок, а й знайти “своїх” людей. Це добра психологічна реабілітація”, – каже керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хімʼяк.

“У жовтні планується проведення наступного заходу, тому, якщо з якоїсь причини ви не зможете долучитися зараз, або якщо ваш основний транспорт тепер – колісне крісло, зателефонуйте нам. Ми обов'язково познайомимося і знайдемо можливість для участі у майбутніх подіях”, – зазначають організатори.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ