Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львівській ОДА напрацьовують Орієнтовний план проведення консультацій з громадськістю на 2020 рік

Проведення консультацій з громадськістю є важливим етапом у процесі формування та підвищенні ролі громадянського суспільства в різних сферах діяльності органів державної влади. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Проведення регулярних консультацій (діалогу) із громадськістю з найважливіших питань життя суспільства і держави створює сприятливі умови для ефективної взаємодії громадянського суспільства з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування на засадах публічності, прозорості та партнерства.

Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації ініціював обговорення на офіційному сайті облдержадміністрації у рубриці «Консультації з громадськістю» проекту Орієнтовного плану проведення електронних консультацій з громадськістю на 2020 рік у Львівській обласній державній адміністрації.

Представники інститутів громадянського суспільства можуть подати пропозиції до 11 січня 2020 року на електронну скриньку: [email protected].

Нагадуємо, що консультації проводяться відповідно до вимог Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та обласна державна адміністрація щороку складає Орієнтовний план проведення консультацій з громадськістю, з урахуванням пропозицій інститутів громадянського суспільства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ