Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові Колесніченку порадили цікавитись не пам’ятником Бандері, а президентськими дачами

Те, що народний депутат робить запити – це його право, і прокуратура має на це відповідно реагувати. Нам також будуть цікаві результати такої перевірки, – так журналісту Гал-інфо голова Львівської обласної ради Олег Панькевич прокоментував звернення до прокуратури народного депутата від Партії регіонів Вадима Колесніченка з вимогою притягнути до відповідальності розкрадачів бюджетних коштів, які розтратили 26 тис. 700 грн, що були виділені на будівництва пам'ятнику Бандері у Львові.

«Щодо особи цього депутата Вадима Колесніченка – ми не будемо вдаватись до характеристик», – зазначив Олег Панькевич.

На його думку, цей запит не має на меті з’ясування обставин розкрадання коштів під час будівництва пам’ятника Бандері у Львові. Голова облради вважає, що це є провокація напередодні 14 жовтня – Дня створення УПА.

«Хай би цей народний депутат поцікавився, скільки вкрали грошей в Донецьку, в Києві чи навіть у Львові під час будівництва стадіону та аеропортів. Чому так часто мінявся кошторис проектів? Хай би поцікавився, скільки коштує дача президента, його вертолітний майданчик, тому що там розкрадають набагато більші суми» – наголосив Олег Панькевич.

Він також додав: «Я підтримую, що перевірки повинні бути, кошти мають бути пораховані до копійки. Виконавець робіт і розпорядник коштів має звітувати про це. Я розцінюю такі заяви нардепа Колесніченка як провокацію перед 14 жовтня».

Нагадаєм, народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко звернувся до прокуратури з вимогою притягнути до відповідальності розкрадачів бюджетних коштів, винуватих у розтраті 26 тисяч 700 гривень, і провести повторну перевірку фінансування будівництва пам'ятнику Бандері у Львові. Про це йдеться в статті «На Бандері вже вкрали 27 тисяч гривень?» у блозі В. Колесніченка на УП.

"Саме такої суми не змогли дорахуватися у Головному контрольно-ревізійному управлінні України під час перевірки належного використання фінансування, призначеного для побудови пам'ятника Степану Бандері у Львові", - стверджує він.

Фото - Гал-інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ