Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові ліквідовують фірму, пов’язану із скандальним бізнесменом Олександром Альтманом

Згідно матеріалів Єдиного державного реєстру судових рішень, з початку 2020 рок постановами господарського суду Львівської області було визнано банкрутами дві юридичні особи:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофуд" та Товариства з обмеженою відповідальністю «Віал». Обидва рішення судом були ухвалені під головуванням судді Лідії Чорній.

Справа про банкрутство ТОВ "Агрофуд" (адреса якого: Львівська область, Миколаївський р-н, с.Розвадів, вул. Сагайдачного, 72) суддею Лідією Чорній була відкрита за заявою Акціонерного товариства Державний ощадний банк України в особі філії Львівського обласного управління АТ Ощадбанк, м. Львова, яке заявило кредиторські вимоги до боржника на суму 3 884 661,92 грн. Постанову про банкрутство ТОВ "Агрофуд" та відкриття ліквідаційної процедури суд виніс 19.02.2020 року.

Рішення щодо банкрутства ТОВ «Віал» ( м. Львів, вул. Зелена, буд. 115-Б, каб. 413), кредиторські вимоги до якого, зокрема, заявило ПАТ КБ «Хрещатик» у розмірі 22 204 184,85 грн., було ухвалено 04.03.2020 року.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Агрофуд", що спеціалізувалось на вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур, було зареєстровано 30.10.1998 року. Керівником товариства є Іванів Ірина Ігорівна, засновниками – Павличак Сергій Володимирович та Павличак Оксана Миколаїівна.

Дата реєстрації ТОВ «Віал» - 17.12.1999 року. Основний вид діяльності товариства – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Керівником ТОВ «Віал» вказана Снєжкова Ірина Вікторівна. Кінцевими бенефіціарними власниками - Альтман Олександр Кімович та Куліков Олексій Сергійович, засновником – ТОВ «Гарант-Транс» (контактна інформація: м.Київ, вул. Степана Сагайдака, буд. 114), що спеціалізується на діяльності посередників у торгівлі машинами, промисловим устаткованням, суднами та літаками. Власниками та засновниками ТОВ «Гарант-Транс» є ті ж самі Альтман та Куліков.

Про Олександра Альтмана відомо те, що він є американським бізнесменом українського походження, який, зокрема, фігурував в гучному скандалі, пов’язаному із рейдерським захопленням телеканалу ТВіПрізвище Альтмана також неодноразово згадувалось в публікаціях інтернет-видання «Наші гроші» про сумнівні тендери відокремлених підрозділівДП «НАЕК «Енергоатом».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ