Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові проведуть конкурс на брендування львівського транспорту

Конкурс на брендування львівського транспорту триватиме у три етапи. Сьогодні на брифінгу про це розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР з питань транспорту, Андрій Білий.

«Впродовж наступних двох-трьох тижнів наш департамент буде ініціювати початок прийому конкурсних заявок. Ми сподіваємося, що чимало дизайнерів виявлять бажання взяти участь у цьому конкурсі. Мати у своєму портфоліо такий проект, як брендування громадського транспорту Львова – чималий успіх. Переможець конкурсу визначить на 5, а то й на 10 років вигляд тролейбусів, трамваїв та маршруток. Цей проект повинен виступати логічним продовженням загального бренду міста Лева. Для найкращого передбачено грошову винагороду. Очікуємо, що всі етапи конкурсу ми пройдемо за 2-3 місяці», - зазначив Андрій Білий.

Нагадаємо, що у 2015 році у Львові вже проводили подібний конкурс. Тоді перемогли два варіанти від львівського та харківського дизайнерів, однак до кінця реалізувати їх не вдалося.

На першому етапі відбудуться громадські слухання, а комісія, котра збереться опісля вже визначить фіналістів та переможця конкурсу, відповідно до вподобань громадськості.

Розповів також представник міської ради і про рекламу, яка повинна остаточно зникнути з задніх вікон маршруток та відповідати колірній гамі. За основу для всіх дизайнерів обраний базовий «сонячний» колір. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ