Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові третина кафе і ресторанів мають пандуси для візків

Заклади харчування міста перевірили на елементи доступності для людей з особливими потребами. Відтак, близько 200 закладів харчування мають встановленні пандуси та низькі пороги, що забезпечують комфортне пересування людям з особливими потребами та дитячих візків, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Галицькому районі із 180 закладів харчування, 72 заклади мають встановлений пандус чи низький поріг. Решті закладів було надіслано листи про встановлення пандусів.

У Франківському районі із 148 закладів харчування 45 закладів мають пандуси чи низькі пороги, а у 103-ох проводяться роботи.

У Залізничному районі 33 заклади харчування мають встановленні пандуси чи низькі пороги, а 48 закладів не пристосовані

У Личаківському районі у 20-ох закладах харчування встановлено пандуси чи низькі пороги, 42-ом надано пропозиція на розгляд.

У Сихівському районі 32 заклади харчування мають встановленні пандуси чи низькі пороги, 42 заклади мають пониження.

У Шевченківському районі в 11 закладах харчування встановлено пандуси, 26 закладів мають понижені пороги і 56 закладів харчування не є доступними для людей з особливими потребами чи для батьків з дитячими візками.  Відтак, таким закладам скеровано припис щодо здійснення необхідних робіт для забезпечення доступності усім категоріям відвідувачів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ