Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові триває форум "Культурний фронт: мистецтво перемоги"

Кілька сотень музейників, культурних діячів, потенційних спонсорів та меценатів зібралися у Львові з усіх куточків України та закордону.

Їх об'єднав форум "Культурний фронт: мистецтво перемоги", мета якого - збереження світової уваги до злочинів російської федерації проти культурної спадщини України.

До заходу долучилися депутати фракції "Європейська Солідарність" у Львівській міськраді Роман Грицевич та Антін Борковський.

"Ми сьогодні говоримо про те, як зберегти історико-культурну спадщину України. Про моніторинг стану оцифрування та досягнення максимально ефективної цифровізації музейних та архівних фондів, поширення інформації щодо наявних можливостей збереження історико-культурної спадщини, про зруйновані та пошкоджені об’єкти історико-культурної спадщини та їх значення для України та світу. Дякуємо організаторам за таку важливу місію для нашої України!", - розповів Роман Грицевич.

Нагадаємо, Проєкт «Культурний Фронт», Благодійного фонду «Підгорецький замок», розпочав свою роботу 1 листопада 2022 року за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ