Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові відбудуться навчання для молоді на тему політики та молодіжної участі в політиці

У Львові відбудуться навчання для молоді на тему політики та молодіжної участі в політиці.

ГО «Інститут Суспільних Ініціатив» в рамках проекту «Лабораторія молодого політика» за сприяння Департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради та партнерів організовує дводенний форум для молоді, яка має високу мотивацію до участі суспільно-політичному житті нашої країни. Проект запланований на 26-27 січня 2019 року та пройде в приміщенні Львівської обласної ради (вул. Винниченка, 16).

Форум поділений на дві частини – у перший день роботи, 26 січня, молоді люди, які цікавляться політикою та політичними процесами, молоді члени діючих політичних партій матимуть змогу взяти участь в цікавих лекціях, панельних дискусіях та воркшопах від діючих та колишніх депутатів локального, обласного та національного рівня.

Другий день – 27 січня, призначений для молоді та депутатів з ОТГ Львівської області, які отримають корисну інформацію про практичну діяльність депутатів, інструменти ефективної комунікації з виборцями та громадою, а також про способи вирішення проблемних питань на місцях.

Реєстрація на проект доступна за посиланням.

Як заявив один з керівників проекту, Тарас Репицький - «Україну, зараз чекає активний період виборів впродовж 2019-2020 років. В цьому контексті важливо, щоб молоді люди, які хочуть творити зміни мали якісну та практичну інформацію, як можна стати рушійною силою цього процесу, і не на словах, а працею та відданістю – ці зміни творити. Ми підготували збалансовану програму з поєднаннями теоретичної інформації та практичних кейсів з обговореннями, які дадуть молоді відповіді на важливі питання та мотивують їх до активної роботи в розбудові України в цей непростий для нас час».

Організатори запрошують зацікавлені організації та установи до відкритої співпраці в рамках проекту з метою підвищення рівня компетенції молоді, яка бажає працювати на благо нашого міста та України.

Довідка

Інститут Суспільних Ініціатив – громадська організація, що реалізовує свої проекти в сферах розвитку молоді та зміцненні громад. Організація спеціалізується на реалізації навчальних програм та симуляційних ігор для публічного та приватного секторів. Члени організації активно беруть участь у міжнародних програмах та тренінгах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ