Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся семінар про сучасну державну службу

У межах реалізації проекту з підбору персоналу Львівської обласної державної адміністрації «Нове обличчя влади 2020» сьогодні, 31 жовтня, семінар «Сучасна державна служба – твоя успішна кар’єра». Про це проінформували у прес-службі Львівської ОДА.

Семінар організував відділ персоналу та нагород апарату Львівської облдержадміністрація спільно з Львівським обласним центром зайнятості. 

Присутніх привітала керівник апарату Львівської обласної державної адміністрації Маріанна Вільшинська.

«Спільно з відділом персоналу та нагород облдержадміністрації розроблено кілька цікавих проектів, щоб заохотити кваліфікованих та творчих людей, які прагнуть працювати, зацікавлені у роботі у державній службі разом будувати наш добробут та життя не лише у Львівській області, але й у всій Україні. Я переконана, що після цього семінару ми всі активно включимося у роботу і співпрацюватимемо разом на благо кожного з нас та нашої держави вцілому», - зазначила Маріанна Вільшинська.

Цільовою аудиторією заходу є особи, які зацікавлені у роботі у державній службі, а також особи, які планують працевлаштування в Львівській ОДА.

У межах заходу презентували державну службу як сферу зайнятості, Львівську обласну державну адміністрацію як працедавця.

Окрім того, надали інформацію про порядок вступу на державну службу, проекти Львівської обласної державної адміністрації щодо стажування молоді та підбору персоналу.

Учасники заходу дізналися про вакансії в Львівській ОДА, подали свої резюме та обмінялися контактами з кадровими службами структурних підрозділів облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ