Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові з початку грудня госпсуд визнав банкрутами три фірми

У їх числі - Приватне підприємство «Вітер Плюс», що спеціалізується на роздрібній торгівлі фармацевтичними товарами, Товариство з обмеженою відповідальністю «Фенікс-Капітал», основний вид діяльності якого надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, та ТОВ «ІТС-Україна» (оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням).

Постанову, згідно якої було визнано банкрутом ПП «Вітер Плюс», винесла суддя Господарського суду Львівської області Лідія Чорній – 16.12.2020 року.

З даного судового рішення вбачається, що провадження у справі про банкрутство ПП «Вітер Плюс» було відкрита за заявою Головного управління ДПС у Львівській області, яке заявило кредиторські вимоги на суму 1 971 683,37 грн.

Провадження у справі про банкрутство ТОВ «Фенікс-Капітал» у госпсуді відкрили за заявою Юері Холдінг Лімітед (URE Holding Limited - Кіпр). Кредиторські вимоги даної компанії суд визнав у розмірі 222 797 632 грн. 85 коп. Постанову, згідно якої ТОВ «Фенікс-Капітал» визнано банкрутом, 10.12.2020 року виніс суддя Господарського суду Львівської області Андрій Цікало.

ТОВ «ІТС-Україна» було визнано банкрутом згідно постанови від 08.12.2020 року, яку виніс суддя госпсуду Андрій Морозюк. У даному судовому рішенні зазначено, що провадження у справі про банкрутство ТОВ «ІТС-Україна» суд відкрив за заявою самого товариства. Водночас ухвалою суду від 10.11.2020 року було визначено розмір та перелік визнаних судом вимог кредиторів на загальну суму 10 160 460 грн.

За даними реєстрів, ПП «Вітер Плюс» було зареєстровано 08.10.1996 року. Керівником та засновником юрособи вказаний Яким Святослав Іванович.

Дата реєстрації ТОВ «Фенікс-Капітал» - 22.05.2009 року. Керівником товариства вказаний Жбадинський Василь Орестович, кінцевий бенефіціарним власником – Фіала Томаш, засновником – Велбург Холдінгс Лімітед (Кіпр).

ТОВ «ІТС-Україна» зареєстровано 06.06.2003 року. Його керівником є Ткач Марко Ярославович. Кінцевими бенефіціарними власниками та одночасно засновниками – Куца Ян Хенрик, Куца Анджей Францішек, Гнатків Олег Олександрович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ