Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові знову будуть пікетувати російський банк

Завтра, 20 серпня, о 9.00 активісти ГО «Кредитний майдан», ГО «Рабів до раю не пускають», ГО «Розвиток громади», ГО «Самооборона Львівського Євромайдану» та ряд інших громадських організацій Львова знову направляться до приміщення « ВіЕС Банку» біля Цитаделі. Повідомили Гал-інфо в прес-центрі ГО «Рабів до раю не пускають».

Цього разу, пікет набуде трохи іншого забарвлення, адже до громадських організацій, які проводили акцію в понеділок ( 17.08) , приєднується всеукраїнська ГО «Кредитний майдан», основною діяльністю якої, є захист громадян України проти банківського свавілля.

«Ми вирішили підтримати активістів Львівщини, тому ця акція буде як політичною, так і захищатиме звичайних людей, які залежні від банків Росії. Ми повністю підтримуємо ініціативу львів’ян з закриттям банків країни агресора до дня Незалежності, а «ВіЕс Банк» є саме таким банком, адже 99,9 % його активів належить «Сбербанку Росії», 60 % акцій якого, належить безпосередньо уряду Росії і Путіну. Також, на цій акції, ми висловимо ряд вимог до цього банку і від нашої організації.»- розповів координатор львівського осередку «Кредитного майдану» Олександр Яковина.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ