Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові з’явився новий сайт, створений журналістами та громадськими діячами

Інформаційно аналітичний Громадський сайт ФОРПОСТ, що з’явився цього місяця у Львові, був створений з ініціативи журналістів і громадських діячів.

Основне спрямування нового видання - аналіз найважливіших подій та явищ, що бентежать українське суспільство. Головними героями публікацій стануть владоможці, політики, олігархи, - насамперед, зі львівським корінням. Сайт також планує розповідати читачам про віхи біографій найвпливовіших наших земляків. Уже зараз тут можна прочитати розвідки про Богдана та Ярослава Дубневичів, Віталія Антонова, Андрія Парубія.

Ініціатори створення сайту хочуть також зробити його своєрідним дискусійним майданчиком для громадського активу Львівщини.

Видання декларує рівновіддаленість від політичних партій та олігархічних груп і непідконтрольність політикам чи бізнес-структурам. «Форпостівці» також заявляють про повну відмову від так званої «джинси» - проплачених замовних матеріалів.

«Ми хочемо зберегти реноме чистого сайту, вільного від «джинси» та політичних впливів. Наші автори, звичайно, мають право на суб’єктивність, але висловлювати свою точку зору вони будуть з відкритим забралом, під власними іменами. А заказушних опусів під псевдонімами, які одночасно з’являються у кількох виданнях, у нас гарантовано не буде», - сказав у коментарі Гал-інфо головний редактор ФОРПОСТу Юрій Лобан.

Серед авторів нового ресурсу знані у Львові журналісти, політики, громадські діячі. «Ми плануємо залучити до співпраці максимальну кількість людей, яким є що сказати», - додав Юрій Лобан.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ