Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У травні у Львові відбудуться практичні курси для ветеринарів з міжнародними лекторами

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Львівської міської ради, у травні у Львові відбудуться практичні курси для ветеринарів з міжнародними лекторами.

16-17 травня у Львові пройдуть практичні курси та майстер-класи для ветеринарних лікарів за темами «Відтворення собак» та «Гастроентерологія собак і котів». Організовує навчання Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького та Природничий університет (м. Вроцлав, Польща).

Особливістю курсів стане участь лекторів із країн Європи та міжнародний обмін досвідом у сфері гастроентерології собак і котів, а також відтворення собак.

Курси проходять в межах Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013. В її межах на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького була створена ветеринарна школи передових методів діагностики зі спеціалізованими лабораторіями. Університет отримав сучасне обладнання, зокрема автомобіль «Ветеринарна допомога», цифровий рентгенапарат, ультразвукові апарати, ендоскоп, обладнання для лабораторних досліджень, хірургічне обладнання тощо.

Участь у курсах є безкоштовною. Для участі обов’язкова реєстрація. Для реєстрації звертайтесь [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ