Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Управління молоді та спорту ЛОВА працює над запуском проєкту «Ліга Нескорених»: ключове за добу

Про це та інші головні новини розповів голова Львівської ОВА Максим Козицький у своєму зверненні 3 травня.

 — Доба в області минула без тривог.

 — Детально про Концепцію підтримки Захисників та Захисниць України, реалізацію якої напрацьовуємо у Львівській ОВА.

 — Управління молоді та спорту Львівської ОВА працює над запуском проєкту з розвитку адаптивного спорту для військових та ветеранів – «Ліга Нескорених». Проєкт включатиме комплекс заходів та можливостей, які діятимуть для воїнів та ветеранів Львівщини. Зокрема розвиток відповідної інфраструктури, проведення відкритих тренувань, організація серії обласних змагань впродовж року. 

 — Роз'яснення для людей, які вимушено покинули свої домівки та знайшли прихисток на Львівщині, як отримати допомогу. 

 — До загального фонду бюджету Львівщини за чотири місяці 2023 року надійшло 10,9 млрд грн. У порівнянні з відповідним періодом торік надходження зросли на 41% по області загалом і на 37% по обласному бюджету. 

 — Для допомоги постраждалим від гендерно зумовленого насильства Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) передав на Львівщину 3 автомобілі. Їх надав уряд США за підтримки уряду України. Загалом в області нашої держави передали 60 таких автівок. 

 — Фахівці Львівського обласного клінічного перинатального центру у складі мобільних груп виїжджають у важкодоступні райони та селища Львівщини та безкоштовно надають допомогу. Які послуги надають та контактні номери

 — На Львівщині відкрили ще два сучасні інтерактивні простори для дітей. У міській дитячій бібліотеці Золочева та бібліотеці для дітей у Пустомитах. Кімнати облаштували благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка Україна» та Львівська ОВА у межах Меморандуму про співпрацю. Загалом на Львівщині ми облаштували 8 таких кімнат із сучасними технологіями, іграми для місцевих дітей та з-поміж ВПО.

 — У Миколаївській громаді створюють сучасний дитячий простір у межах обласного проєкту Львівської ОВА «Створення сучасних бібліотечних просторів». Це роблять на базі Миколаївської центральної бібліотеки. Дитяча кімната буде укомплектована всім необхідним для цікавого дозвілля, розвитку та психоемоційного розвантаження, щоб малеча могла навчатися граючись.

 — На горі Параска планують спорудити туристичний прихисток на честь загиблого воїна. Це останнє прохання пластуна Тараса Гаврилишина, який загинув під час виконання бойових завдань на Херсонщині. Більше про проєкт та як підтримати. 

 — Підприємці Львівщини можуть взяти участь у навчальних сесіях «Фінансові можливості для підсилення українського підприємництва». 

 — Моршин приєднався до проєкту «Активні парки – локації здорової України», в межах якого передбачені безплатні спортивно-тренувальні заходи для різних груп населення. Проєкт реалізують за підтримки Президента України та Міністерства молоді та спорту України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ