Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Apple представили iPhone 14 й iPhone 14 Plus в новому кольорі

Apple анонсувала новий жовтий iPhone 14 та iPhone 14 Plus, додавши до лінійки ще більше весняних кольорів.

Фото: Apple

Про це йдеться в прессрелізі компанії. 

У чому особливість новинки? 

У компанії розповідають, що нові 6,1-дюймовий iPhone 14 і 6,7-дюймовий iPhone 14 Plus мають міцну передню кришку Ceramic Shield, оновлений внутрішній дизайн, а також найдовший час автономної роботи серед усіх iPhone.

Обидві моделі включають потужну систему подвійної камери для фотографій і відео професійного рівня, а також інноваційні функції безпеки, включаючи екстрений SOS через супутник і виявлення аварій. 

Попередньо, користувачі зможуть надсилати повідомлення екстреним службам, коли покриття стільникового зв’язку та Wi-Fi недоступні або ж повідомити друзів і родину в тому, що вони знаходяться поза мережею. 

Функція Crash Detection у лінійці iPhone 14 може виявити серйозну автомобільну аварію та автоматично викликати екстрені служби, якщо користувач непритомний або не може дістати свій iPhone.

Фото: Apple

iPhone 14 й iPhone 14 Plus наразі доступні в кольорах midnight, starlight, (PRODUCT)RED, blue, purple, and the all-new yellow з ємністю 128 ГБ, 256 ГБ і 512 ГБ за ціною від 799 доларів США до 899 доларів США відповідно.

Нові жовті iPhone 14 та iPhone 14 Plus будуть доступні для попереднього замовлення в Австралії, Канаді, Китаї, Франції, Німеччині, Індії, Японії, Південній Кореї, Великобританії, США та понад 60 інших країнах, цієї п’ятниці, 10 березня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ