Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Мінрегіоні шукають радника з питань ґендерної рівності

В Мінрегіоні шукають радника з питань ґендерної рівності. Інформація про це розміщена на офіційній сторінці Мінрегіону у Facebook.

Кандидат повинен мати :

  • Науковий ступінь (Магістр) у галузі соціальних наук, права, державної політики (адміністрування), економіки, досліджень із розвитку, ґендерних досліджень або в аналогічній сфері.
  • 5 років досвіду проведення: 

- ґендерного аналізу; 

- побудови потенціалу та надання технічної підтримки з питань ґендерної рівності та прав жінок Уряду, парламенту, громадянському суспільству та міжнародним організаціям; 

- інституційного та політичного аналізу; 

- розробки політики та стислих звітних документів із питань ґендерної рівності, розширення прав і можливостей жінок або з питань жінок, миру та безпеки; 

- забезпечення формування потенціалу державних службовців.

  • Розуміння національного законодавства, основ політики та систем управління, зокрема реформи децентралізації.
  • Знання нормативно-правових баз щодо прав людини, ґендерної рівності, розширення прав і можливостей жінок та жінок, миру та безпеки.
  • Навики комп'ютерної грамотності і здатність ефективно використовувати офісне обладнання, ІТ-інструменти, користуватися Інтернетом та електронною поштою. 
  • Володіти українською мовою (знання англійської та російської буде перевагою).

Основні обов’язки:

✔️розробка робочого плану надання консультаційних послуг, включно із завданнями, показниками вимірювання прогресу та термінами подання підсумкових документів. 
✔️надання щоденних консультації та рекомендації по розробці політик Мінрегіону з метою забезпечення відповідності політики та нормативно-правової бази Міністерства міжнародним правам людини та міжнародним, регіональним і національним зобов'язанням України щодо забезпечення ґендерної рівності та прав жінок. 
✔️сприяння взаємодії з жіночими групами, зокрема з внутрішньо переміщеними жінками, та з організаціями громадянського суспільства, щоб поглибити їх розуміння реформи децентралізації та забезпечити реформу інформацією про потреби та проблеми жінок. 
✔️ надання комплексних рекомендацій щодо впровадження ґендерних аспектів у законодавство, політики, програми, плани та бюджети Міністерства.
✔️ проведення інституційного (функціонального) аналізу, який допомагає визначити відправні точки для впровадження ґендерних аспектів у роботу Міністерства та компетенції персоналу.
✔️ підтримання Міністерства у визнанні та врахуванні ґендерних аспектів і потреб та пріоритетів жінок і чоловіків, особливо з урахуванням груп, у здійсненні реформи децентралізації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ