Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

В Уряді обговорили стратегії розвитку автомобільних доріг на 2016-2018 роки

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у п'ятницю провів нараду з питань розробки Стратегії розвитку автомобільних доріг на 2016-2018 роки за участі Директора Світового банку по Україні, Білорусі та Молдові Сату Кохконен, а також представників Уряду.

Володимир Гройсман підкреслив, що будівництво доріг в країні є одним з пріоритетів Уряду. У цьому контексті він наголосив на необхідності координації зусиль Уряду зі Світовим банком для старту реконструкції українських доріг у наступному році.

"Маємо розробити стратегію розвитку українських доріг, визначити ресурс, який нам потрібно для цього, етапність проведення необхідних робіт, - це все ми маємо зробити до кінця цього року", - зауважив він.

Учасники наради обговорили основні напрямки Стратегії розвитку автомобільних доріг на 2016-2018 роки, а також можливості фінансування шляхом перегляду діючого пакету проектів Світового банку, що не використовуються ефективно.

Прем’єр-міністр виступив за завершення розробки стратегії до 1 грудня та початку реалізації її першого етапу з 1 квітня наступного року.

Голова Уряду також запропонував підвищити рівень робочої групи та очолити її з боку Кабінету Міністрів на рівні Віце-прем'єр-міністра.

У цьому контексті Володимир Гройсман подякував Директору Світового банку по Україні, Білорусі та Молдові Сату Кохконен за підтримку ініціатив Уряду щодо будівництва доріг в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ