Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Від Depeche Mode до Океану Ельзи: як змінювалися музичні смаки українців

Від Depeche Mode до Океану Ельзи: як змінювалися музичні смаки українців, - результати дослідження, проведеного білетним сервісом Karabas.com.

Українці вкрай неперебірливий народ в музичних смаках. Ми слухаємо Сердючку, Руки Вверх, Depeche Mode, The Prodigy і багатьох інших, причому весь цей музичний «вінегрет» може звучати в рамках єдиного плей-листа. Аналітики білетного сервісу Karabas.com досліджували, які виконавці були найпопулярнішими в Україні за останні роки і склали їх Топ-10.

Найбільш «контрастними» стали 2013 і 2014 роки. Починаючи з 2014 року українські артисти почали активніше виступати на великих сценах, витіснивши російських виконавців. Цьому також сприяло зниження кількості зарубіжних виконавців, які стали рідше приїжджати в нашу країну. Але з 2016 року ситуація почала вирівнюватися і іноземці знову включають Україну в свої світові тури. Тому в наступному році вітчизняному виконавцеві доведеться напружитися в боротьбі за «вуха» українського слухача.

Рейтинг складений відповідно до кількості проданих квитків на концерти виконавців в рамках календарного року. У підрахунку не враховувалися виступи на фестивалях і збірних концертах. Виняток склав лише фестиваль U-Park 2016, де в різні дні хедлайнерами виступів були MUSE і RHCP.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ