Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Володимир Гройсман: Вимагаю високої якості при будівництві доріг

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вимагає забезпечення високої якості під час проведення ремонту доріг, що є одним з пріоритетів роботи Уряду. Про це заявив Володимир Гройсман під час засідання Уряду у середу. Повідомив Урядовий портал.

"Ми будемо підтримувати цей напрямок [розвиток дорожнього господарства], але я вимагаю якості і небайдужості. Будь-яку латку на дорозі можливо зробити по-різному, - підкреслив Володимир Гройсман. - Гроші є, техніка є, люди є, - все ж є. Треба мати погляд, відданість і треба розуміти, що ти робиш це у тому числі і для себе. Тому питання вправити мізки тим, кому треба, це питання теж в одному з найважливіших пріоритетів".

Голова Уряду зазначив, що побудувати дороги водночас нереально, але потрібно проводити якісний ямковий ремонт. "Мені треба, щоб у кожному куточку України як за державні кошти, так і за місцеві коштиспівфінансування, знову ж таки від децентралізації, ці роботи проводилися. Не зимою, не в дощі, а в нормальних умовах зараз", - зауважив він.

Розвиток доріг та дорожнього господарства в Україні є одним з найбільш важливих пріоритетів Уряду. "Для Уряду України розвиток доріг, дорожнього господарства є одним з найбільш важливих пріоритетів. Це інфраструктурні проекти, які мають позитивний вплив на якість життя людей, на економіку, на створення робочих місць, на залучення в економіку суміжних галузей", - заявив Володимир Гройсман.

Прем'єр-міністр нагадав, що нещодавно було змінено керівництво Державного агентства автомобільних доріг України. "Я розраховую на те, що нове керівництво, новий заступник, перший заступник і заступник, створять якісну команду і наведуть там порядок. Тому що питань сьогодні до них дуже багато", - зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ