Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вже від завтра на маршрутах Львова курсуватиме більше транспорту

Як інформував начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів, з 1 вересня транспорт міста переходить на звичайний режим роботи. Відтак, на практично усіх міських маршрутах зросте кількість транспортних одиниць, відповідно до пасажиропотоку. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото Олена Ляхович

Як інформував начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів, з 1 вересня транспорт міста переходить на звичайний режим роботи. Відтак, на практично усіх міських маршрутах зросте кількість транспортних одиниць, відповідно до пасажиропотоку.

Відтак, вже від завтра на міських автобусних маршрутах курсуватиме 440 транспортних засобів, що на 57 одиниць більше, ніж сьогодні.

Також з 6 вересня по 5 транспортних одиниць буде додано на трамвайні і тролейбусні маршрути міста, що складе випуск на лінії 75 трамваїв та 60 тролейбусів.

"Для більшості маршрутів кількість транспорту зросте на 1-2 одиниці. Аналогічно будуть відкориговані графіки вечірніх і ранкових рейсів. Зокрема, магістральні маршрути їздитимуть орієнтовно до 22.00 год, а маршрути, які їдуть зі спальних районів, – до 21.00 – 21.30 год.

Львівські маршрутки восени курсуватимуть до 22 години - "Львівська Хвиля"

Трамваї ж курсуватимуть до 22.00 год, деякі навіть до 23.00 год - це стосується маршрутів, які їдуть на вокзал, а також сихівського трамвая № 8. Це поетапно з 1 по 6 вересня буде відбуватись збільшення випуску транспорту на маршрути", - розповів Орест Олеськів.

Також планується, що до кінця вересня на міських маршрутах працюватиме додатково ще 10 транспортних одиниць.

Водночас мешканцям нагадують, що з 1 вересня в автобусах міських маршрутів передбачено безкоштовний проїзд для дітей шкільного віку при умові пред’явлення учнівського квитка або іншого документа, який посвідчує статус школяра.

Як додали в управлінні транспорту ЛМР, працівники управління посилили контроль з проведення перевірок щодо дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів у громадському транспорті.



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/city/transport/287690-vzhe-vid-zavtra-na-miskykh-marshrutakh-kursuvatyme-bilshe-transportu

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ