Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Якщо Львів ігноруватимуть, то міськрада звернеться до правоохоронців

Якщо повторні звернення комісії з надзвичайних ситуацій буде знову проігнороване державною владою, то Львівська міська рада звернеться у правоохоронні органи про бездіяльність посадових осіб. Про це сьогодні, 19 червня, у Львові під час позапланового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій заявила директор юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич, передає кореспондент Гал-інфо.

Додамо, що під час засідання комісії було наголошено на суттєвому погіршенні ситуації у Львові з вивезенням та утилізацією твердих побутових відходів за останні декілька днів.

«Враховуючи це, ми офіційно звернулися до посадових осіб органів державної влади. Пропоную повторно звернутися і поінформувати, що ситуація змінилася в гіршу сторону, з доданням необхідних матеріалів. У випадку, якщо найближчим часом, знову ж таки, не буде жодної реакції, пропоную звертатися до правоохоронних органів про бездіяльність відповідних посадових осіб. Бо іншого виходу, судячи з того, що маємо, не бачу», - сказала Гелена Пайонкевич.

Львів благає про порятунок: у місті - 9 тис. тонн сміття

Нагадаємо, що станом на сьогодні в місті накопичено понад 8,5 тис тонн сміття. Львів не має куди вивозити сміття.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ