Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Якщо ти проводиш непопулярні реформи, то це призводить до зниження політичних рейтингів, - Жданов

Якщо ти проводиш непопулярні реформи, то це призводить до зниження політичних рейтингів, - Ігор Жданов.

"Якщо ти проводиш непопулярні реформи, то це призводить до зниження політичних рейтингів. Це аксіома. Але іншого виходу, ніж проводити непопулярні реформи у нас немає. Тим більше, коли країна воює і доводиться спрямовувати більшу частину коштів на потреби армії. Ніколи раніше українська армія не отримувала такого потужного фінансування, як сьогодні - понад 100 мільярдів грн.

В той же час, реформи повинні обов'язково передбачати знищення корупційних схем. І саме цьому Уряду вдалося перекрити таку величезну корупційну схему, як постійний дефіцит "Нафтогазу", який досягав 200 мільярдів грн. і на якому останні 25 років наживалися всі олігархи.

Багато говорили і лякали, що реформа децентралізації, яку почав цей Уряд, призведе до якихось катастрофічних наслідків. Натомість, маємо очевидний факт - доходи місцевих громад зросли на 40%. Це тільки початок. Щоб у подальшому реформи мали успіх, ми повинні зберегти єдність демократичної коаліції, Уряду та Президента", - зазначив Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ