Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Яскраві бариста, цікаві письменники та вінтаж на Coffee, books & vintage у Львові

У Львові 7-8 жовтня відбудеться черговий фестиваль Coffee, books & vintage. Цього разу організатори обіцяють не лише смачну каву, зустрічі з авторами та вінтажний ярмарок, але й низку благодійних акцій.

По-перше, проведуть чемпіонати з обсмажки та заварювання кави, щоб відібрати baristа для представництва України на світовій арені.

По-друге, триватиме збір кавових дріпів (порцій розчинної кави) для підрозділів ЗСУ. Після минулого фестивалю надійшло багато прохань про каву від військових, тож організатори вирішили продовжити акцію.

А ще відвідувачі зможуть принести книжки українською мовою, які передадуть до бібліотеки селища Замглай на Чернігівщині. Місцева бібліотекарка Наталія Пужанська розповіла, що бракує сучасної україномовної літератури, адже раніше переважали російські книжки. Тому зараз вони намагаються оновити фонди, і львів'яни можуть долучитися.

Окрім того, на фестивалі чекають зустрічі з письменниками, серед яких Генрі Марш, Тарас Прохасько, Євгенія Кузнєцова та інші. Для дітей будуть ігри, фокуси та розваги. А ще обіцяють вінтажний ярмарок та виставку ретро автівок. Отже, Coffee, books & vintage #3 має стати справді насиченою та корисною подією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ