Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За два роки війни в Україні жодного генерала Героя, - Фесенко

В Україні дуже низька вірогідність військового перевороту, адже українські генерали завжди були бюрократами і ніколи не відігравали особливої ролі в політичному житті. Про це сьогодні, 18 липня, в коментарі Гал-інфо розповів політолог Володимир Фесенко.
thekievtimes.ua

Він наголосив, що військове керівництво надто бюрократизоване.

«Два роки війни і жодного генерала героя. Жодного!», - наголосив політолог.

За його словами, нардеп від "Батьківщини" Ігор Луценко у своєму блозі спробував провокувати псевдобунт патріотів: «Я думаю, що патріоти не дурні і не піддадуться на провокації».

Окрім того, як зазначив Володимир Фесенко, президент Петро Порошенко не схильний до таких сценаріїв.

«Він з великою пересторогою ставиться до використання військових у внутрішньополітичних справах. Це було б дуже ризикованим прецидентом? який невідомо як закінчився б за нинішніх обставин. Намагання силовим способом вирішувати внутрішньополітичні проблеми за допомогою армії викличе величезну кризу у стосунках нашого керівництва sз Заходом. Армія – це занадто ризиковано», - сказав політолог.

Також Володимир Фесенко додав: «Нинішнє керівництво армії – це скоріше військові бюрократи, чим претенденти на роль Наполеона. У нас не було ніколи втручання чи залучення армії. А серед комбатів теж немає досить високого рівня популярності. Сценарій військового перевороту в умовах України я вважаю політичними фантазіями і вірогідність його мінімальна».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ