Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За якими критеріями вибирають стелажі для складу

Зазвичай ним виступає склад, оснащення якого не обходиться без металевих стелажів. Це обладнання легко зберігає різнотипні речі. Вироби потрібні в промислових компаніях, логістичних і торгових центрах. Модульні конструкції допомагають розмістити багато продукції, якій важко знайти місце. Вибирайте якісні стелажі на сайті УХЛ-МАШ. Виробник пропонує кращі ціни й доставку по Україні.

Особливості металевих стелажів

Яким би великим не був склад, з часом він стикається з нестачею місця. При високому товарообігу вантаж надходить на тимчасове зберігання. Він повинен залишатися в доступному місці, щоб персонал міг швидко вивезти його в торговий зал. Для цих завдань підходять металеві стелажі з відкритими стінками. Недостатньо скласти товар на полиці, адже він має специфічні умови зберігання. Це пов'язано з температурою і вологістю повітря, які впливають на його збереження. Дані вимоги належать до харчів, напівфабрикатів, промислового оснащення та деталей. Для їх зберігання призначені стелажі з металу.

Переваги стелажів:

  • економлять цінний простір складу;
  • оптимальна вантажність конструкції;
  • висока місткість на широких полицях;
  • захищають продукцію від швидкого зносу.

Стелажі відносяться до базової комплектації складу, тому використовуються в компаніях різного виду діяльності. Поличні конструкції допомагають зберігати продукцію супермаркетів, промислове оснащення і матеріали майстерні. Вони нерідко використовуються для будинку, полегшуючи зберігання побутових речей. Це універсальні вироби, що оптимальні для розміщення більшості товарів. Це стосується навіть специфічного вантажу, якому важко знайти місце. Вони несприйнятливі до корозії, адже піддаються фосфатуванню і покриттю порошковою фарбою. Завдяки цьому поличні конструкції можуть розміщуватися в більшості складів. Особливо стелажі корисні продуктовим супермаркетам, щоб скласти охолоджену продукцію на просторі полиці.

Де купити стелажі для складу

Іноді компанії економлять, розміщуючи товар в місткостях на підлозі. Це ускладнює пошук продукції, і в результаті уповільнює роботу майстра. Труднощі також стосуються габаритів, адже на складі часто не вистачає місця для повнорозмірного обладнання. У цьому випадку варто придбати стелажі з металу. Важлива перевага полягає в розмірах. Вони не займають багато місця, заощаджуючи простір складу. Залежно від поставлених завдань, можна підібрати поличне обладнання потрібних габаритів. На ринку також доступні високі конструкції, для навантаження яких потрібна спецтехніка. Обладнання можна штабелювати, тому складські конструкції розмістяться навіть в компактному залі. Завдяки цьому вони не заважають пересуванню персоналу або роботі навантажувального обладнання.

Основою поличних конструкцій є стійки. Вони витримують заявлені навантаження, не піддаючись деформації. Для більшої стійкості на основі стійок можуть закріплюватися підп'ятники. Дані елементи запобігають появі подряпин на підлозі. Продукція складу розміщується на полицях, які встановлюються на перемички. Кожна полиця витримує певне навантаження, яка підсумовується в загальну вантажність складського обладнання. Показник вказує на можливість конструкції витримувати певну вагу. Зварні стелажі більш витривалі, але розбірні моделі просто перевозити. Поличні конструкції підходять для зберігання більшості товарів, адже вони мають регульовані полиці. Це дає можливість підлаштуватися під габарити навіть нестандартного вантажу. Дізнайтеся детальніше про переваги на сайті УХЛ-МАШ, де можна купити стелаж з металу. Представник компанії допоможе вибрати поличне сховище.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ