Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЗСУ будуть виконувати завдання тільки у правовому полі – заява генерал-майора Тимошенка

28 листопада в Генеральному штабі Збройних Сил України відбувся спільний брифінг за участю заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-майора Радіона Тимошенко та першого заступника Міністра оборони України Івана Руснака за темою: «Запровадження та забезпечення виконання заходів правового режиму воєнного стану». Про це йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Генерал-майор Радіон Тимошенко докладно розповів присутнім про роботу, яка проводиться у Генеральному штабі ЗС України, спрямовану на нарощування спроможностей боєздатності та посилення військових частин й угрупувань військ, їхнього перегрупування та низку інших заходів, передбачених документами режиму воєнного стану.

Відповідаючи на питання журналістів, заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-майор Радіон Тимошенко спростував фейкові повідомлення, які останнім часом поширюються соціальними мережами, та наголосив, що Збройні Сили не передбачають таких заходів обмеження прав і свобод як вилучення матеріальних засобів або впровадження комендантської години.

Перший заступник Міністра оборони України Іван Руснак розповів про розгортання Центру координації та взаємодії органів виконавчої влади з військовим командуванням у складі об’єднаних центрів та оперативної групи представників центральних органів виконавчої влади та інших складових сил оборони.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ