Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

50 тисяч львів’ян: «Київ, Львів з тобою!», «Крим, Львів з тобою!», «Донецьк – молодець!». Фото. Відео

50 тисяч львів’ян, які сьогодні, 1 грудня, зібралися біля пам’ятника Т. Шевченку на віче підтримують регіони України, які висловилися проти дій влади стосовно застосування сили проти мирних мітингувальників. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Атмосфера на майдані у Львові дуже патріотична. Люди прийшли із національною символікою. Усі вони вимагають, щоб і президент, і уряд пішли у відставку. Люди не можуть змиритися із тим, що проти їхніх співгромадян у Києві вночі 30 листопада, застосували силу.

На великому екрані людям показують новини із різних регіонів України.

Інформацію про те, що в Криму люди зібралися для висловлення свого протесту Львів зустрів вигуками «Крим, Львів з тобою!».

Інформацію про те, що у Донецьку люди самоорганізовуються та на знак протесту спалили портрет Віктор Януковича львівяни зустріли гучними оплесками та вигуками «Донецьк – молодець!».

Коли протестувальникам показали відео із Києва, де більше півмільйона громадян вийшли на вулиці, щоб висловити свій мирний протест, львів’яни почали скандувати «Київ, Львів з тобою!».


Відео - Гал-інфо.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ