Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Агенції ресурсів ЛМР дали приміщення на Сихові

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 4 жовтня, передав на баланс ЛКП «Агенція ресурсів Львівської міської ради» четвертий та шостий поверхи будівлі на просп. Червоної Калини, 66, передає кореспондент Гал-інфо.

Також виконком передав проектно-кошторисну документацію, експертний звіт та витрати, пов’язані з виготовленням проекту, проведенням експертизи і виконанням робіт з реконструкції приміщень 4-го і 6-го поверхів та облаштуванням ліфта у будівлі на просп. Червоної Калини, 66.

Йдеться про адмінбудівлю Сихівської районної адміністрації.

Сихівська районна адміністрація повинна передати, а Львівське комунальне підприємство «Агенція ресурсів Львівської міської ради» прийняти у встановленому порядку на баланс 4-й поверх (загальною площею 618,3 кв. м) та 6-й поверх (загальною площею 615,0 кв. м) будівлі на просп. Червоної Калини, 66.

Вартість приміщень – 5 605 065 грн. 36 коп. Загальна площа – 1233,3 кв. м згідно з технічним паспортом.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, до Львівської міської ради неодноразово за приміщенням на Сихові звертався Львівський обласний військовий комісаріат.

Сирітська доля військкоматів: тест на Верховного Головнокомандувача

Через військову агресію Росії на Донбасі, з 1 жовтня 2015 року Сихівський комісаріат почав виконувати покладені на нього завдання. Однак приміщення на Сихові для нього немає.

Сихівський комісаріат обслуговує близько 20 тис. громадян.

Додамо, що усі чотири військові комісаріати Львова тісняться на трьох поверхах одного приміщення на вул. Батуринській.

Влада Львова на усі письмові запити та звернення військового комісаріату повідомляє, що вільних приміщень для їхніх потреб немає.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ