Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Черкаси залишились без бюджету на 2018 рік

У Черкасах так і не було розглянуто міський бюджет на 2018 рік - на засіданні виконавчого комітету міськради не зібрався кворум, - Укрінформ.

"На жаль, зараз відбувається саботаж роботи й зрив ухвалення бюджету на наступний рік. Наразі ми єдиний обласний центр без головного фінансового документа міста", - зазначив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

На сьогоднішнє засідання виконавчого комітету з 13 його представників прийшли лише семеро, тоді як для ухвалення рішень мінімально необхідна кількість голосів – вісім. При цьому це засідання - вже третє, на яке не зібрався кворум.

Бондаренко під час спілкування з журналістами заявив, що налаштований на обрання нового складу виконкому.

"Нинішній склад виконкому не має права на існування. Я прихильник того, щоб сформувати новий виконком із ефективних менеджерів, фахових та безпартійних людей, які працюватимуть винятково в інтересах територіальної громади. Черкаси та його жителі не повинні бути заручниками політики", - сказав він.

Як повідомлялося раніше, депутати міської ради Черкас вже робили кілька спроб відправити виконком у відставку, та міський голова заветував їхнє рішення через недотримання юридичних процедур.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ