Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Культура

Львівська культура цьогоріч отримає 12 млн грн

У вівторок, 21 березня, депутати Львівської обласної ради обговорили та затвердили Комплексну програму розвитку культури Львівщини на 2017 рік». За це рішення проголосувало 69 обласних обранців, повідомила прес-служба Львівської облради.

За це рішення проголосувало 69 обласних обранців.

На цю  програму скерують 12 млн 300 тис. грн. Вона включає 9 напрямів, з яких 3 - пролонговані та 6 – нових. 

 Як розповіла директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Христина Береговська, у програмі на популяризацію української культури та мови, історичної свідомості громадян в Україні та за кордоном передбачено 3,1 млн грн., підтримку народних домів - 2,6 млн грн, поповнення бібліотечних фондів та бібліотечних проектів - 1,2 млн грн, підтримку музеїв - 580 тис. грн, підтримку мистецьких шкіл -1 млн грн,  підтримку театрів - 700 тис. грн., підтримку мистецьких ініціатив - 1,2 млн грн., відзначення державних свят, пам’ятних дат, ювілеїв -  1,5 млн грн., підтримку видатних творчих особистостей  - 390 тис. грн. 

 В свою чергу голова бюджетної комісії Олег Домчак  наголосив, що при реалізації заходів програми оплата всіх послуг/товарів має здійснюватися через програму PROZORRO, також необхідно прописати та деталізувати кожен із заходів, на які скеровуються бюджетні кошти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ