Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На пл. Петрушевича інвестори збудують підземний паркінг

Вчора, 18 травня, на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради ухвалили рішення про затвердження об’єкта інвестування – підземного багаторівневого майданчика для паркування на пл. Є. Петрушевича. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомляють в управлінні інвестицій та проектів, створення такого майданчика корисне для розвантаження центру міста від надмірної запаркованості автомобілів. Площа Петрушевича знаходиться поблизу вулиць із значною транспортною завантаженістю, тому розміщення там підземного майданчика для паркування дозволить частково вирішити цю проблему.

Будівництво підземного майданчика для паркування відбуватиметься за приватні кошти інвестора-переможця інвестиційного конкурсу.

«Прийняття ухвали дасть можливість почати підготовку та розроблення інвестиційного проекту з будівництва відповідного майданчика для паркування, замовити необхідну документацію, підготувати проект ухвали про затвердження інвестиційного проекту та оголосити інвестиційний конкурс з відбору інвестора», - повідомив головний спеціаліст відділу співпраці з міжнародними фінансовими організаціями управління інвестицій та проектів Роман Старецький.

Нагадаємо, на необхідності будівництва паркінгів неодноразово наголошували міські депутати та громадськість, зокрема було зареєстровано відповідну петицію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ