Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новий очільник львівської поліції провів прийом громадян

Сьогодні, 14 грудня, на особистий прийом до начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області генерала поліції третього рангу Валерія Середи прийшло дванадцять громадян, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Прийом відбувся згідно графіку в приміщенні Головного управління Національної поліції у Львівській області на площі Генерала Григоренка, 3 у Львові.

До нового очільника поліції Львівщини прийшли як львів’яни, так і мешканці Львівської області. В основному люди скаржились на терміни розслідувань у рамках відкритих кримінальних проваджень. За кожним таким фактом Валерій Середа викликав відповідальних осіб та у присутності заявника розглядав питання по суті.

Нагадаємо, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області проводить особистий прийом громадян щосереди з 11.00 до 13.00 у приміщенні Головного управління Національної поліції у Львівській області на площі Генерала Григоренка, 3 у Львові.

З графіком особистих прийомів громадян керівниками Головного управління Національної поліції у Львівській області можна ознайомитись на офіційному сайті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ