Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівникам Суспільного Президент України присвоїв почесні звання

Із нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку Президент України присвоїв почесні звання "Заслужений діяч мистецтв України", "Заслужений журналіст України" та "Заслужений працівник культури України" шістьом працівникам Національної суспільної телерадіокомпанії України. Про це йдеться в указі Петра Порошенка №369/2017.

Президент відзначив їхній особистий внесок у розвиток телебачення, радіомовлення і зв’язку в Україні, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність. НСТУ вітає колег та бажає подальших професійних успіхів!

Звання "Заслужений журналіст України" присвоєно Марині Тепленко-Дідик, завідувачці редакції Вінницької філії Суспільного.

Марина Тепленко-Дідик з 2001 року працює редактором телебачення. Розпочала цикли таких телепрограм, як "Бастіони" та "Лідер. Лідер? Лідер!". Є головою первинного журналістського осередку Вінницької філії, а цьогоріч увійшла до редакційної ради НСТУ. Також пані Марина очолює Вінницьке представництво Всеукраїнського благодійного фонду "Журналістська ініціатива". Вона говорить, що найважливіше для неї: "Не дозволити знівелювати місію Суспільного, творити для людей, адже світ має знати правду про Україну та її героїв! Звання — це ще більше відповідальності!"

Званням "Заслужений журналіст України" також нагороджено Людмилу Мельник, завідувачку відділу художніх, культурологічних та просвітницьких програм Чернівецької філії Суспільного.

Людмила Мельник працює в Чернівецькій філії НСТУ з 1996 року. Зараз вона займається телевізійними програмами "Акценти", "Доброго ранку, Буковино!" та "Палітра", а також є автором відеоматеріалів мистецького проекту "Культурна афіша здорової людини" на UA: ПЕРШИЙ. Людмила готує великі культурно-мистецькі масові телевізійні проекти: "Новорічні подорожі", "Коронація краси", "Таланти твої, Буковино!" за участю відомих митців Буковини, самодіяльних художніх колективів та молодих виконавців.

Звання "Заслужений журналіст України" присвоєно Костянтину Ковзану, власному кореспондентові Українського радіо в Дніпропетровській області. Костянтин Ковзан працює у Дніпровській філії Суспільного вже 13 років. Він висвітлює проблеми лікування та реабілітації військовопоранених, волонтерства, благодійсності та розповідає громадськості про культурні заходи міста й області.

Звання "Заслужений працівник культури України" присвоєно Тетяні Міллер, режисерці телебачення НСТУ.

Тетяна Міллер у серпні цього року відсвяткувала 45-річчя роботи на UA: ПЕРШИЙ. Тетяна Василівна була серед перших, хто створював музичні кліпи в Україні, а зараз працює над виробицтвом шоу-програм, документальних фільмів, в тому числі присвячених історії українського телебачення, над телепроектом "Театральні сезони" і готує нові проекти.

"Це незвичайна нагорода. Нам це потрібно — велика увага від держави до творчих людей. Для мене було дуже важливим отримати таку нагороду в цей момент", — розповіла пані Тетяна.

Також звання "Заслужений працівник культури України" присвоєно Володимиру Пасічнику, ведучому програм Дніпровської філії Суспільного.

Володимир Пасічник веде програми на радіо й телебаченні, озвучує документальні фільми є ведучим важливих заходів області. Пана Володимира називають "Золотим голосом Дніпропетровщини", адже його голос знайомий з дитинства вже для кількох поколінь дніпрян.

Звання "Заслужений діяч мистецтв України" присвоєно Олегу Климовичу, директорові творчо-виробничого об’єднання програм художнього мовлення Львівської філії Суспільного.

Олег Климович розпочав роботу на Львівській студії телебачення в грудні 2000 року, з 2004 — призначений директором ТВО програм художнього мовлення філії ПАТ "НСТУ". Пан Олег створив низку проектів на підтримку української музики, активно сприяв об’єктивному висвітленню подій часів Євромайдану, організовував акції зі збору коштів для учасників АТО та сімей загиблих, у тому числі й благодійний телемарафон "Героям — Слава" у жовтні 2014 року.

"Це звання — насамперед нагорода телекомпанії, зокрема творчо-виробничого об’єднання художніх програм. Я переконаний, що якщо на телекомпаніях будуть люди, які мають нагороди такого високого рангу, то глядач це теж відчуватиме, та відповідно оцінить", — сказав пан Олег.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ