Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

П'ять нових центрів надання адмінпослуг відкрилися на Дніпропетровщині цьогоріч

П'ять нових центрів надання адміністративних послуг відкрилися на Дніпропетровщині цьогоріч. Усього в регіоні 38 центрів надання адмінпослуг. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, передає Урядовий портал.

Реєстрація нерухомості та бізнесу, оформлення матеріальної допомоги, «прописка і виписка», приватизація землі – ці та інші адмінпослуги стали ближчими цьогоріч для мешканців одного міста та трьох об’єднаних територіальних громад Дніпропетровщини. З початку 2016-го дві філії ЦНАПу відкрилися в Кам’янському, три нові центри – у Слобожанській, Апостолівській та Богданівській громадах. Вони обладнані всім необхідним для комфортного обслуговування громадян. 

«Ми дбаємо про комфорт наших жителів, тому наближаємо до них найбільш затребувані адмінпослуги і відкриваємо нові ЦНАПи. Цьогоріч їх стало більше на п’ять. Дві філії центрального ЦНАПу розпочали роботу в різних районах Кам’янського. Нові центри відкрито у Слобожанській, Апостолівській та Богданівській об’єднаних громадах. Для тих громад, які ще не мають центрів, організуємо навчальні семінари і тренінги по їх створенню», – підкреслив Валентин Резніченко.

Досвід Кам’янського – приклад успішної роботи єдиної мережі ЦНАП. На початку червня 2016 року дві нові філії відкрилися у Дніпровському та Південному районах міста. Вони обслуговують понад 150 тисяч жителів. В одному приміщенні сконцентровані найбільш популярні послуги – від видачі паспортів до приватизації землі. Усього – близько 110. Тут надається й майже 30 найбільш затребуваних послуг комунальних підприємств.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ