Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Реформа освіти має рухатись в руслі децентралізації, - Геннадій Зубко

Реформа освіти має рухатись в руслі децентралізації, - Геннадій Зубко. Про це повідомила прес-служба Віце-прем’єр-міністра України.

Впровадження Концепції «Нова українська школа» доцільно прискорити саме на рівні опорних шкіл, які сьогодні формуються в ОТГ з реформою децентралізації. Так прокоментував Віце-премєр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко презентовану на засіданні Уряду  Концепцію реалізації державної політики у сфері реформування середньої освіти "Нова українська школа" на період 2019 року.

«В рамках реформи в об’єднаних територіальних громадах починають формуватися шкільні простори, в яких до опорних шкіл приєднуються початкові школи. Впроваджуючи концепцію «Нова українська школа» саме тут дозволить, по-перше, забезпечити зовсім іншу якість підручників у початкових та опорних школах. А по-друге, підтягнути освіту у сільській місцевості на зовсім інший рівень.  Таким чином, реформа освіти рухатиметься  в одному руслі з реформою децентралізації», - наголосив Геннадій Зубко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ