Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові в лікарні швидкої допомоги виховують стійких до бруду і холоду пацієнтів

У Львові в комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги ціле літо не було гарячої води. «Гарячої води нема і тепер. От чекаємо, що включать опалення, тоді буде і гаряча вода», - повідомила одна з працівниць лікарні.

Додамо, що лікарня розрахована на 910 ліжок. Деякі хворі тут перебувають більше як тиждень. Їм пропонують скористатись холодним душем.

«Боронь Боже, щоб хтось грів воду кип’ятильником. Таких хворих у нас ганяють. Бідні люди…», - додала співрозмовниця.

Нині у багатьох відділеннях лікарні міняють вікна – на пластикові. Також сюди останнім часом у супроводі журналістів не раз навідувався міський голова Львова Андрій Садовий, хвалився зробленим. Але чи не пасувало б насамперед забезпечити хворих елементарними побутовими вигодами, а вже потім витрачати гроші платників податків на все інше, у тому числі, на довіз журналістів.

Усі ліки треба купувати на виставці аптек на другому поверсі – нехай, з цим люди вже змирились. Але, пане Садовий, брак гарячої води у найголовнішій лікарні Львова – це неповага до львів`ян. Позбутися цієї вади дуже просто – треба один раз прийняти холодний душ у лікарні швидкої допомоги. Можна у компанії Володимира Зуба.    

Довідка.

Львівська комунальна міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги призначена для цілодобового надання екстреної стаціонарної медичної допомоги населенню на госпітальному етапі при гострих захворюваннях, травмах, нещасних випадках, отруєннях та проведення лікувально - діагностичного процесу визначеним контингентам хворих і потерпілих. Лікарня розрахована на 910 ліжок, з них 156 - хірургічних, 50 - урологічних, 100 - гінекологічних, 50 - нейрохірургічних, 100 - травматологічних. 40 - офтальмологічних, 30 - щелепо - лицевої хірургії, 120 - кардіологічних, 120 - терапевтичних і 120 - неврологічних.

Фото tvoemisto.tv.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ