Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться з'їзд обласної асоціації інвалідів

28 жовтня у Львові відбудеться ІХ позачерговий з’їзд Львівської обласної асоціації інвалідів ВОІ СОІУ. Під час з’їзду обговорять ситуацію, яка склалася в правовому і соціальному захисті людей з інвалідністю в Україні та планують напрацювати спільні з органами влади напрямки поліпшення правового та соціального захисту таких людей. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, тема ІХ позачергового з’їзду Львівської обласної асоціації інвалідів ВОІ СОІУ – «Про критичну ситуацію, яка склалася в правовому і соціальному захисті людей з інвалідністю в Україні  та хід реалізації Обласної комплексної програми правового захисту, соціальної підтримки і реабілітації людей з інвалідністю на 2015-2018 роки».

На з’їзд обрано делегатів від усіх міст районів та області, запрошуються керівники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, відповідальні за реалізацію соціальних програм в області.

Під час з’їзду планують напрацювати спільні з органами влади напрямки поліпшення правового та соціального захисту людей з інвалідністю в області та пропозицій до державних органів влади щодо роз’яснення проблем людей з інвалідністю.

Початок – об 11:00 у приміщенні актового залу Франківської районної адміністрації (вул. Генерала Чупринки, 85).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ