Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Яворівському районі просять не возити львівське сміття вночі

Сміття зі Львова можна возити на чинне сміттєзвалище Яворівського району. Проте є обмеження: 3 сміттєвози вдень з 8 години ранку до 10 години вечора. Про це сьогодні, 10 лютого, у коментарі «Гал-інфо» розповів голова земельної і екологічної комісії Яворівської районної ради Сергій Дяків.

«Територія в селі Терновичі , де облаштоване чинне районне сміттєзвалище, є комунальним підприємством Яворівської районної ради. І для того, аби возити сміття на цю ділянку, потрібно мати офіційні договори. Минулого тижня Терновицька сільська рада дозволила возити львівське сміття на це сміттєзвалище, але є умова – тільки з 8 години ранку до 10 години вечора.  Також Терновицька сільська рада ввела обмеження на кількість машин – 3 сміттєвози на день», – розповів Сергій Дяків.

Нагадаємо, що 6 день поспіль у Яворівському районі триває акція «Яворівщина – не сміттєзвалище». На в'їзді на сміттєзвалище поблизу Новояворівська (перехрестя Терновиця – Чолгині з траси Львів – Краковець) активісти з усього району встановили постійний блокпост.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ