Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

24 серпня у Стрийському парку відбудеться Art&Agro-пікнік «НЕ ЗАЛЕЖУЙСЯ!»

Як повідомляють у пресслужбі ЛМР до 29-ї річниці проголошення незалежності України у Стрийському парку відбудеться грандіозний Art&Agro-пікнік «НЕ ЗАЛЕЖУЙСЯ!».

Мистецтво, музика, література, історія, спорт, дизайн, дитячі активності - усе це  буде об'єднано Art&Agro-пікнік вже в цей понеділок. 

«Стрийський парк пишається не тільки зеленими насадженнями та ландшафтним дизайном, а й славною історією Крайової виставки та Східних торгів. Це віддавна було місцем відпочинку на лоні природи, місцем бізнес-комунікації, арт-менеджменту та нетворкінгу. Настав час повернути колишню славу.

Тому неформальний Art&Agro-пікнік у Стрийському парку — новий формат святкування, що об'єднає літературу, мистецтво, музику, музейну справу, екотуризм, агровиробництво та культуру здорового харчування — і здорового спілкування!

Бо Незалежність — не стан, а постійний рух, який веде до мети, до успіху, до свободи, до себе. Її не можна одного разу здобути — і мати завжди. Ми будуємо її щодня — кожен по цеглинці, коли творимо незалежні медіа, незалежне мистецтво, незалежну музику, незалежну літературу, незалежну політику і в цілому — незалежну людину! І це людина руху, а не спокою; творчого поривання, а не самовдоволеного животіння", — зазначила керівниця управління зовнішніх зв’язків і промоції Львівської міської ради Тетяна Хабібрахманова.

Програму святкування можна знайти за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ