Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

2 вересня відбудеться урочиста посвята першокурсників Львівському університеті ветеринарної медицини

У неділю, 2 вересня, у Львівському університеті ветеринарної медицини відбудеться урочиста посвята першокурсників. Про це повідомила Прес-служба ЛНУВМБ.

2 вересня, у неділю, об 11.00 год. відбудеться урочиста посвята першокурсників у студенти Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького –найстарішого в Україні та Центрально-Східній Європі ветеринарного університету.

Першокурсників прийдуть привітати голова Львівської  обласної державної адміністрації Олег Синютка та міський голова Львова Андрій Садовий.

У рамках цих урочистостей о 9.00 год. відбудеться Божественна літургія в церкві Святої Трійці (вул. Тершаковців, 9) за участю професорсько-викладацького складу університету, аспірантів, студентів та їхніх батьків.

Місце проведення заходів: площа перед головним корпусом університету, вул. Пекарська, 50, м. Львів.

Довідково:

Цьогоріч майже 1300 студентів розпочинає навчання на різних напрямках та програмах ветуніверситету.

Найбільшу кількість студентів зараховано на спеціальність «Ветеринарна медицина» – 370 студентів. На факультет ветеринарної гігієни, екології та права зараховано 292 студента; на факультет економіки та менеджменту – 291 студента; на біолого-технологічний факультет – 169 студентів та на факультет харчових технологій – 145 студентів. На навчання на денній формі магістратури прийнято – 376 студентів, а на заочній – 150.

Також студентами університету стали громадяни США, Лівії, Єгипту, Лівану, Кенії, Ізраїлю та Польщі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ