Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

55% українців не погоджуються, що "росіяни та українці - один народ"

1/2
Більшість опитаних українців не погоджуються із нещодавньою заявою російського лідера про те, що «росіяни та українці – один народ», однак 41% - це підтримує.

Дані опитування соціологічної групи «Рейтинг» показали, що на Сході а також серед прихожан УПЦ МП (Українська православна церква Московський патріархат), з думкою Путіна «про один народ» погоджується більше, ніж 60%. Серед жителів Заходу навпаки – більше 70% з цим не згодні. Більше 80% виборців Опозиційної платформи, партій Мураєва та Шарія погоджуються з тезою, що «росіяни та українці - один народ» та підтримують її.

Аудиторія: населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Вибіркова сукупність:  2500 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,0%. 

Терміни проведення: 23-25 липня 2021 року

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ