Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андріян Гутник: “Переконаний, що політики повинні діяти, а не обіцяти!”

Андріян Гутник – це приклад успішної людини, якій вдається поєднувати бізнесову, депутатську та спортивну діяльність вже протягом десятиліття.

У 2010 році Андріян Гутник був обраний депутатом Львівської міської ради від ВО «Свобода». Протягом 2010-2015 років він також очолював постійну комісію архітектури, містобудування та охорони історичного середовища.

“Я був депутатом вже двох каденцій: двічі – у міській раді Львова, а до цього - працював в обласній раді Тернопільщини. Крім того, я постійно був у вирі громадського життя, брав участь у різноманітних проектах. Львів – це прекрасне місто, яке живе і розвивається. Цей статус дає Львову нові великі можливості для розвитку та процвітання, а з іншого – вимагає великої праці. Саме завдяки систематичній роботі та сформованому чіткому плану дій, ми крок за кроком покращуємо наше місто. Позитивні зміни та зрушення відбуються протягом останніх років, проте, є завдання, які потребують подальшого вирішення, над якими здійснюється щоденна робота”, - каже Андріян Гутник.

Незважаючи на те, що округ Андріяна Гутника знаходиться досить далеко від центру, протягом двох каденцій депутата, Франківський мікрорайон став чи не найкращим прикладом для наслідування в місті. Завдяки систематичній злагодженій роботі, конструктивному діалогу та активній громадській позиції, за останні 10 років у мікрорайоні відбулось дуже багато позитивних перетворень в облаштуванні вулиць, доріг, будинків, громадських просторів, прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків озеленення тощо.

За активної підтримки Андріяна Гутника місцеві мешканці змогли відстояти перед забудовником своє право на прибудинкову територію: відтак замість будівництва нових багатоповерхівок - у мікрорайоні було облаштовано декілька майданчиків для молоді. Дбаючи про довкілля, спільно із мешканцями мікрорайону Андріян Гутник висадив кілька тисяч дерев. Також за ініціативи і підтримки депутата для дітей львівських шкіл і ДНЗ було розроблено та проведено серію екологічних тренінгів «Сортуй сміття правильно! Стань прикладом для інших», а також тренінгів з енергозбереження.

За вагомий внесок у розвиток водних видів спорту у 2009 році Андріяна Гутника було обрано Головою Львівської обласної Федерації плавання.

{{3}}

«За останні роки львівська школа плавання вийшла на якісно новий рівень. Яскраве цьому підтвердження – високі результати наших спортсменів на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. За ці роки наша спортивна родина поповнилась новими чемпіонами та призерами, майстрами спорту України, рекордсменами України, та членами національної збірної команди України з плавання”, - розповідає Андріян Гутник. Так, за сприяння депутата, в Україні вперше відбулися змагання для плавців та спортсменів з інвалідністю «Lviv Open Cup». А ще уперше за часи незалежності України Львівська область перейшла у “Вищу лігу” – 1-у групу областей Федерації плавання України.

“Я переконаний, що політики повинні діяти, а не обіцяти! Не роздавати пайки, а працювати на користь українців - це одна з запорук успіху та реальних змін на краще. Ми всі маємо ретельно виконувати свої обов’язки та нести особисту відповідальність за роботу, ухвалення рішень та громадянську позицію. Я вірю в те, що кожен з нас може творити зміни. Впевнений, що лише разом ми зможемо закласти фундамент для щасливого майбутнього наших дітей», - підсумував депутат.

Публікацію підготовлено депутатами фракції партії ВО "Свобода" в межах програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб і депутатів". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ