Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Богдан Піх приєднався до політичної партії «НАШ КРАЙ»

Начальник Львівської залізниці Богдан Піх приєднався до політичної партії «Наш край». Про це повідомила прес-служба ЛОО «НАШ КРАЙ»

Богдан Піх долучився до політичної партії «НАШ КРАЙ», бо підтримує думку про те, що професіонали, які працюють поряд з людьми, як ніхто знають, що турбує кожного громадянина, і готові працювати задля захисту своїх земляків.

Люди, які розуміються на тонкощах роботи залізниці і знають Богдана Піха як кваліфікованого керівника, талановитого організатора, не сумніваються, що поставлені завдання буде виконано вчасно та якісно. Адже секрет професійного успіху в Богдана Петровича простий – насамперед у поставленому завданні треба розібратися самому, знайти та проаналізувати шляхи виконання. Далі - організувати систему і забезпечити належний рівень контролю, аж поки не переконаєшся, що система працює як годинник. Відтоді вона сама примусить усіх чітко виконувати належне. Справжні залізничники - це люди із залізною виконавською дисципліною.

Богдан Піх вважає,  що досвід господарника допоможе забезпечити ефективне розв'язання проблем громади у рідному краї. Адже не кожен може тонко відчувати віяння часу, потреби людей. До снаги це лише сильному і мудрому керівнику. А прихисток душі, Богдан Петрович знаходить у родинному колі, у щирих розмовах з сином.

Довідка.

Богдан Піх Народився 17 березня 1955 року у с. Твіржа, Мостиського району Львівської області. Освіта вища. Закінчив Дніпропетровський інститут інженерів залізничного транспорту за спеціальністю «Управління процесами перевезень на залізничному транспорті». Має відзнаки та нагороди: знак «Почесному залізничнику» (1998 р.), Почесне звання Заслужений працівник транспорту» (1999 р.), Орден «За заслуги» ІІІ ступеня (2003 р.), знак «Шахтарська слава» ІІІ ступеня (2004 р.), нагрудний знак «Почесний працівник транспорту України» (2006 р.), Почесна Грамота Кабінету Міністрів України (2009 р.).

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ