Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

“Бути депутатом – це завжди про ефективність та результативність”, – Андрій Рікота

Депутат Львівської міської ради від ВО “Свобода” Андрій Рікота має за плечима 10-річний досвід депутатства. Свою роботу умовно розділяє на два блоки: роботу на окрузі, де мешканці обрали його своїм представником, та роботу в комісіях і на пленарних засіданнях Львівської міської ради.

Андрій Рікота

Андрій Рікота – медик за фахом, відтак свою професійну діяльність присвячує пошуку рішень, які б змогли покращити стан медичної галузі Львова. Так, Андрій Рікота, заснував перший в Україні медичний кластер, зініціював функціонування інтернет-ресурсу медичних закладів Львова та запустив програму встановлення зубних імплантів для окремих категорій населення.

Чимало уваги Андрій Рікота приділяє і благоустрою свого округу, до якого відноситься частина Франківського району (виборчий округ №51: вул. Наукова, В. Великого).

“Кожного року мешканці мого округу отримували письмовий звіт про виконану роботу та плани на наступний період. Така комунікація дала змогу спільно досягнути надзвичайно хороших результатів. За каденцію мною було подано 418 депутатських звернень та запитів, проведено 101 прийом мешканців, отримано більше 5 тис. дзвінків, 392 львів'янам надано матеріальну допомогу”, - розповідає Андрій Рікота.

Ось декілька сухих цифр, які пов’язані з інфраструктурними змінами на окрузі: за сприяння Андрія Рікоти було відремонтовано дороги та тротуари біля 26 з 30 будинків; облаштовано 7 зупинок громадського транспорту та 9 з 11 дитячо-спортивних майданчиків; реконструйовано 3 з 4 алей (четверта – в процесі). Також завершуються облаштування міжквартальних велодоріжок та ремонт 2 стадіонів (Ліцей №2 та СЗШ №36).

“Нещодавно при зустрічі одна з мешканок нашого мікрорайону сказала: «Ви напевно перший депутат, який перевиконав свої обіцянки». Думка львів’ян, мабуть, і є найкращою оцінкою моєї роботи. Депутатство передбачає необхідність бачити на перспективу й водночас мати сміливість коригувати стратегії й брати відповідальність за результат; тримати руку на пульсі 24/7 й приймати ефективні рішення вчасно; оцінювати за критерієм здорового глузду усі загальноприйняті процеси. Переконаний: ефективне управління та відповідальність влади можуть вплинути на покращення комфорту та якості життя у Львові та області”, - підсумував депутат.

Публікацію підготовлено депутатами фракції партії ВО "Свобода" в межах програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб і депутатів".  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ