Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати розглянуть перспективні плани восьми районів Львівщини

Перспективні плани об’єднаних громад восьми районів Львівщини розглянуть на наступному пленарному засіданні сесії Львівської облради. Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 4 жовтня, під час президії Львівської облради.

За словами голови Львівської облради Олександра Ганущина, це ті перспективні плани, до яких на сьогоднішній день немає суттєвих зауважень і які пройшли слухання в профільній комісії. Йдеться про Жидачівський, Старосамбірський, Яворівський, Перемишлянський, Городоцький, Мостиський, Радехівський та Бродівський райони.

Водночас, як повідомив голова комісії питань  дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин,  адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури Володимир Саган, питання з кількома районами ще остаточно не врегульоване. Їх винесуть на окреме засідання комісії у понеділок, 10 жовтня.

Сьогодні ж комісія заслухає перспективні плани об’єднання громад Стрийського, Миколаївського, Турківського, Дрогобицького, Сокальського, Жовківского районів.

Засідання сесії відбудеться у вівторок, 11 жовтня. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ