Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти з Харківської та Львівської областей відвідали оздоровчий табір в Карпатах

Діти, позбавлені батьківського піклування, з Харківської та Львівської областей відвідали оздоровчий табір в Карпатах. Про це повідомили в службі у справах дітей ЛОДА.

Відбулася чергова поїздка дітей, позбавлених батьківського піклування, до оздоровчого табору «Лідер в мені». Його організував благодійний фонд «Опіка Майбутнього» у рамках проекту «Відновлення». Цього разу таборові загони поповнили 30 вихованців: Харківського реабілітаційного центру для дітей що опинилися в важких життєвих ситуаціях і який наразі перебуває в евакуації у селі Нагуєвичі, а також діти з потребуючих сімей міста Трускавця. 

Табір «Лідер в мені» діє на базі відпочинкового комплексу у Ворохті. Усі учасники мали чудову нагоду познайомитись та випробувати свої творчі сили в спеціалізованих конкурсах та майстеркласах на тему лідерства. 

Програма таборової зміни містила ознайомлення дітей з природою Карпат, культурою та традиціями  краю. Зокрема для дітей провели низку майстер-класів, гри на музичних інструментах. Також були такі види діяльності, як арт-терапія, хореографія, спортивні змагання, походи до гірських вершин та басейну.

«Ми маємо досвід проведення таборів та роботи з дітьми. Кращі з кращих не залишились без нагород. Хоча, якщо чесно, без подарунків ніхто не залишився. Табір  минув стрімко та емоційно, адже представники майбутнього покоління провели весело і незабутньо чудовий час у мальовничих Карпатах», – розповів керівник фонду Андрій Баховський.

Подію організували БФ «Опіка Майбутнього» за сприяння БФ «Нові Горизонти для Дітей Україна», а також Служби у справах дітей Львівської ОВА.

«Служба у справах дітей Львівської ОВА готова до співпраці з метою організації нових цікавих заходів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей-ВПО. Спільно з партнерами ми робимо добрі справи для наших дітей. Якщо маєте можливість підтримати ініціативу, надати свою локацію для проведення схожих заходів, звертайтеся безпосередньо до нас», – додав начальник служби у справах дітей Львівської ОВА Володимир Лис.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ