Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дмитро Добродомов поспілкувався із жителями Залізничного району Львова та м. Винники, - Народний контроль

У суботу, 19 вересня, відбулася зустріч народного депутата України, лідера політичної партії "Громадський рух "Народний контроль" Дмитра Добродомова із жителями Залізничного району Львова та м.Винники. Під час зустрічі Добродомов розповів львів'янам та гостям міста про свою роботу у Верховній Раді України, зокрема про свою діяльність на посаді Секретаря Комітету з питань запобігання та протидії корупції.

Також на зібранні усі охочі, мали змогу поставити запитання Дмитру Добродомову. Люди нарікали на те, що у Львові життя вирує лише на площі Ринок та на прилеглих до центру вулицях, тим часом комунальний стан віддалених районів у Львові бажає бути кращим. 

"Ми вже неодноразово проводили зустрічі із мешканцями районів Львова, проблеми у всіх одні і ті ж. Найбільше людей турбують ЛКП, корупція у школах, садочках,  бюрократія. Аби це побороти - потрібні системні зміни. Всі старі чиновники, які прагнуть закріпитися у владі, які є безвідповідальними та погрузли у корупційних схемах довели своєю бездіяльністю райони міста до жалюгідного стану. Якщо таких чиновників не замінити на нових освічених осіб, то покращення у районах міста не відбудеться!» - наголосив Дмитро Добродомов. 

Нардеп переконаний: Львів можна зробити першим містом без корупції, відтак, 25 жовтня Добродомов буде балотуватися на посаду міського голови. Він запевняє: зміни потрібно починати на місцях, тоді ситуація в країні стане кращою. 

Додамо, що на прийдешніх місцевих виборах також боротиметься політична партія "Громадський рух "Народний контроль", лідером якої є Дмитро Добродомов. У складі партії є громадські активісти, волонтери, майданівці, журналісти, учасники АТО, соціально-відповідальні підприємці – люди, які вже довели свою ефективність та відповідальність на місцях.

Нагадаємо, завтра, 20 вересня, народний депутат України, лідер політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Дмитро Добродомов уже вдруге звітуватиме перед виборцями про свою роботу у Верховній Раді. Зустріч відбудеться о 15:00 год у Кінопалаці ім. Довженка, на Сихові. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ