Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Фірма-улюбленець львівської мерії виграла тендерів на понад 20 млн грн

Йдеться про приватне підприємство "ВКВ-Сервіс", що спеціалізується на виробництві електроосвітлювального обладнання та керівником, засновником, бенефіціарним власником якого є Клименюк Дмитро Олександрович.

ПП "ВКВ-Сервіс" останнім часом регулярно вигравало тендери, що замовлялись, як правило,  структурними підрозділами Львівської міськради. Водночас ряд фактів свідчили про те, що підприємство доволі часто перемагало нечесним способом, брало участь в антиконкурентних узгоджених діях.

Саме тому діяльність даного підприємства ще минулоріч зацікавила Гал-інфо. У зв`язку з цим було підготовлено ряд публікацій, зокрема, «Нечесні закупівлі "улюбленої" фірми райадміністрацій Львова», «Фарба з корупційним присмаком», «Улюблена" фірма райадміністрацій Львова переходить на закупівлі за 49 з гаком тисяч гривень».

Що змінилося з того часу? Як свідчать відомості з баз державних закупівель, приватному підприємству "ВКВ-Сервіс" в цьому році «фортунило» не менше, ніж у попередньому.  Тобто підприємство і надалі регулярно вигравало тендери, що замовлялись структурними підрозділами Львівської міськради.

У результаті «суб'єкт мікропідприємництва» - ПП "ВКВ-Сервіс" станом на даний час (починаючи з червня 2016 року) загалом перемогло у 113 закупівлях на суму 20,01 млн грн.

Фактично половина з них – це закупівлі, що організовувались райадміністраціями Львівської міськради: Галицькою, Личаківською, Франківською, Залізничною, Сихівською. За їхніми результатами, зокрема, Галицька райадміністрація уклала з ПП "ВКВ-Сервіс" загалом 25 угод на суму 6,1 млн грн, Личаківська райадміністрація уклала  9 угод на суму 2,7 млн грн, Залізнична райадміністрація – 5 угод на суму 1,1 млн грн.

В основному йдеться про угоди, які стосувалися надання послуг з поточного ремонту металевих конструкцій на території районів Львова, послуг з виготовлення та встановлення зупинок громадського транспорту (павільйонів очікування громадського транспорту), послуг з виготовлення, встановлення, ремонту та фарбування турнікетної огорожі, стальних стовпців для обмеження паркування транспорту та інших металевих конструкцій, послуг з фарбування елементів благоустрою.

За інформацією системи YouControl, ПП "ВКВ-Сервіс" (ЄДРПОУ 37362544) було створено у 2010 році. Адреса підприємства - Жовківський р-н, с. Звертів, вул. УПА, буд. 101.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ